TRENERI

NE OGRANIČAVAJ SE IZAZOVIMA. IZAZOVI GRANICE.

VLADIMIR ŽIC

PROFESOR KINEZIOLOGIJE

Vladimir Žic završio je Kineziološki Fakultet u Zagrebu i stekao stručno zvanje profesor Kineziologije. Svoje stručno i cijelo životno usavršavanje nastavio je kroz ITU/ETU seminare i kampove te seminare kod vrhunskih triatlon trenera kao što je Brett Sutton.  Zaposlen je kao trener profesionalac u triatlon klubu Swibir te je zadužen za natjecateljski program kluba SWIBIR RACE TEAM. 

 

Njegovi sportaši već godinama postižu značajne uspjehe na nacionalnoj i internacionalnoj razini u kratkim i dugim distancama (Sonja Škevin i Matija Krivec su bili sudionici 1. Europskih Igri u BAKU a Željka Šaban Miličić je sudionik IRONMAN WORLD CHAMPIONSIP HAWAII). Osim što je glavni  trener u triatlon klubu Swibir ujedno je direktor i izbornik triatlonske reprezentacije Hrvatske. Vladimir je i aktivni triatlonac sa završenom Ironman distancom. Kombinacijom znanja i iskustva te uvijek spreman za neočekivani motivacijski govor Vladimir će, kao što je ispunio snove svojim sportašima, ispuniti  i vaše snove te vas sigurno dovesti do cilja.

GRUPE:

Swibir Race Team

Swibir Run Maksimir

Kontakt: Vladimir Žic

E mail: vladimir.zic@gmail.com

Mob: +385 91 5285 166

www.3zic.net

VINKO VREBAC

PROFESOR KINEZIOLOGIJE

Vinko Vrebac u sportskim krugovima poznatiji kao Cole završio je Kineziološki Fakultet u Zagrebu i stekao stručno zvanje profesor Kineziologije. Svoje stručno i cjeloživotno usavršavanje nastavio je kroz ITU/ETU seminare i kampove. Zaposlen je kao trener profesionalac u triatlon klubu Swibir  te je zadužen za mlađe dobne skupine  SWIBIR KIDZ i age group sportaše SWIBIR AGE GROUP. U triatlonu je već 10 godina što kao aktivni triatlonac sa zapaženim nacionalnim uspjesima (prvak Hrvatske u kros duatlonu i duatlonu), IRONMAN Finisher, što kao trener mlađih dobnih skupina i age group sportaša. U 2016. Vinko je pripremao najveći broj Swibir age group sportaša koji su ostvarili svoj san i završili utrku IRONMAN distance IRONMAN AUSTRIA. Osim što radi u triatlonu, Vinko se kroz vrtićke sportske programe trudi zainteresirati djecu od malih nogu za bavljenje sportom.  Sa svojim natjecateljskim iskustvom, stručnošću te smirenom osobnošću Vinko će vas sigurno provesti  putem kroz koji ćete uživati i kada je najteže sve do ispunjenja vaših snova.

GRUPE:

Swibir Age Group Swim Utrine

Swibir Age Group Tri Utrine

Swibir Kidz Swim Utrine

Swibir Kidz Tri Utrine

Swibir Age Group Swim Mladost

Swibir Age Group Tri Mladost

Swibir Run Jarun 1

Kontakt: Vinko Vrebac

E-mail: cole0608@gmail.com

Mob: +385 91 7913 174

ŽELJKA ŠABAN MILIČIĆ

PROFESOR KINEZIOLOGIJE

Željka Šaban Miličić završila je Kineziološki Fakultet u Zagrebu i stekla stručno zvanje profesor Kineziologije. Željka je poznata Hrvatska triatlonka, višestruka državna prvakinja u raznim triatlonskim disciplinama, koja je nakon poroda ostvarila svoj san s vremenom završetka utrke ispod 10 sati na Ironman distanci i nastupom na IRONMAN WORLD CHAMPIOSHIP HAWAII 2016. U 2017. godini se osim aktivnog bavljenja triatlonom dodatno angažirala i na trenerskom planu. Zaposlena je kao trener profesionalac u triatlon klubu Swibir te je zadužena za mlađe dobne skupine  SWIBIR KIDZ i age group sportaše SWIBIR AGE GROUP. Željka će vas svojim iskustvom, razumijevanjem prema životnim i obiteljskim obavezama te sa velikim osmjehom koji motivira kada je najteže provesti kroz triatlonsku pustolovinu. Sigurno će vam triatlon postati vaš način života kao što je i njen.

GRUPE:

Swibir Age Group Swim Svetice

Swibir Age Group Tri Svetice

Swibir Kidz Swim Svetice

Swibir Kidz Tri Svetice

Swibir Run Jarun 2

Kontakt: Željka Šaban Miličić

E-mail:  zeljkasaban@zeljkasaban.com

Mob: +385 98 775 792

 
 
 
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White YouTube Icon

Triatlon klub SWIBIR

Adresa: Sv. Mateja 120, Zagreb
E-mail: tkswibir@tkswibir.hr


Matični broj: 1819267  |  OIB: 96866297102 

Žiro račun: 2500009-1101158002 

SWIFT: HAABHR22 IBAN: HR23 2500 0091 1011 58002

Predsjednik kluba:

Marko Miličić

Telefon: +385 99 2222772    

Informacije o upisu novih članova, treninzima i terminima:

Vladimir Žic

091 528 5166


Vinko Vrebac 

091 7913 174 

Željka Šaban Miličić 

098 775 792 

© 2018. TRIATLON KLUB SWIBIR / nulaosam.hr

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White YouTube Icon