top of page

NAŠE UTRKE

POREČ TRIATLON - ZAGREB LOVERUN - SWIBIR CLASSICS

I MNOGE DRUGE...

Triatlon klub Swibir je u periodu od 2003. do 2020. organizirao 92 utrke različitiih rangova. Od promotivnih klupskih utrka pa preko državnih prvenstava u većini disciplina i distanci pa do međunarodnih utrka. 

Popis svih utrka koje je Triatlon klub Swibir organizirao možete pogledati na LINKU

POREČ Triatlon smjestio se u glavnom gradu hrvatskog turizma koji ne živi samo od sunca, mora i besprijekornog turističkog imidža nego i otkriva svoje sportsko srce. Povijesni grad Poreč prepoznao je svoj odlični geografski položaj i prometnu povezanost sa susjednim zemljama da bi razvio sportski turizam. Porečka mikroklima garantira sunčane dane i kada u okolnim mjestima pada kiša. Dugo toplo ljeto omogućuje plivanje i bez neoprena sve do listopada. Plivanje u jednoj od najljepših uvala, vožnja biciklom kroz istarske vinograde na biciklistički nezahtjevnoj tehničkoj stazi, trčanje po Lungo mare osiguravaju nezaboravan doživljaj za svakog natjecatelja. Smještajni kapaciteti zadovoljit će i one najzahtjevnije, a čisto more i plaže s plavim zastavama natjerat će vas da svoje vrijeme provedete na otvorenom. Triatlon Klub Swibir koji organizira utrku u suradnji sa Turističkom zajednicom Grada Poreča i Happy Time-om već je svima poznat po kvalitetnoj organizaciji utrka od Mljet Half International do Krk3atlona te organizaciji državnih prvenstava od olimpijskog do dugog triatlona.

POREČ Triatlon je utrka s odličnom lokacijom, dobrim datumom održavanja, mikroklimatskim uvjetima, nezahtjevnom, ali prelijepom biciklističkom stazom i pristupačnom startninom za sve sudionike.

Želite li svoju triatlonsku sezonu završiti nezaboravnom slikom zalaska sunca nad morskim horizontom?

Utrka POREČ Triatlon je tu za vas!

Utrka je nastala kao evolucija prvenstva Triatlon kluba Swibir na 5K kao dio Swibir Classicsa. Prvo izdanje utrke na 5 K bilo je 2012. godine na  tradicionalnoj Jarunskoj triatlon trkačkoj stazi. Cilj organizacije bio je "otvaranje" trkačkog dijela sezone nakon zimskog perioda, druženje postojećih i upoznavanje novih članova. Ovogodišnje, sedmo po redu, izdanje donosi jednako dobru atmosferu, bolje uvjete (mjerenje vremena chipom, okrijepa,...) te bogate nagrade za najbolje. I ako možda ne njegujete ustaljene "valentinovske" običaje, pozivamo Vas da dođete na utrku, dobro se zabavite i, tko zna, možda zaljubite u trčanje!

https://www.zagreblove.run/

Triatlon Klub Swibir je u 2016. godini pokrenuo multisport ligu Swibir Classics. S obzirom na dugogodišnje iskustvo organiziranja revijalnih klupskih prvenstava, u 2016 odlučili smo se na organizaciju multisport lige s ciljem privlačenja novih pojedinaca u sport, te prezentaciju triatlon sporta i kluba. Liga se sastoji od različitih sportova i disciplina od kojih su sigurno najzanimljivije Swibir crta-crta (biciklistički kronometar na Sljeme) i najbrži krug (biciklistički kronometar 1 krug oko Jaruna)

00-naslovna%20til%20ocvirk%2002_edited.j
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White YouTube Icon

Triatlon klub SWIBIR

Adresa: Sv. Mateja 120, Zagreb
E-mail: tkswibir@tkswibir.hr

Matični broj: 1819267  |  OIB: 96866297102 

IBAN: HR4423400091111210388

SWIFT CODE: PBZGHR2X

Predsjednik kluba:

Marko Miličić

Telefon: +385 99 2222772    

Informacije o upisu novih članova, treninzima i terminima:


Vinko Vrebac 

091 7913 174 

Željka Šaban Miličić 

098 775 792 

bottom of page