top of page

PROGRAMI

KLUPSKI PROGRAMI POD STRUČNIM VODSTVOM TRENERA

RACE TEAM

Program je usmjeren isključivo ka selecijskom natjecateljskom sportu kroz kategorije U16 pa sve do seniorskog uzrasta s ciljem postizanja vrhunskih rezultata u svim triatlonskim disciplinama. Kroz individualizirani pristup svakom sportašu pokušava se postići najviša razina kvalitete. Iako je triatlon pojedinačni sport, trenira se grupno, a dobar si onoliko koliko je dobra i ekipa s kojom treniraš.

TRAIN SMART, RACE HARD.

--------------------------------------------------

 

 

AGE GROUP

Kroz Age Group program ulazite u svijet triatlona. Naši treneri kroz grupni trening pripremit će vas za završetak prvog super sprint triatlona, ali povesti na put i cilj ultimativnog AG cilja i sna zvanog Ironman. Niti jedan san i cilj nije premali, niti jedan san i cilj nije nedostižan. Kroz AG program upoznat ćete se sa svim čarima triatlon sporta.

 DNF IS NOT AN OPTION.

 

--------------------------------------------------

 

SWIBIR KIDZ

Kada u Swibiru kažemo da na mlađima svijet ostaje, tako zaista i mislimo... tako se zaista i ponašamo. Program je namijenjen najmlađima i svakako je naš najzanimljiviji i najizazovniji program jer tu učimo djecu kako zavoljeti, ne samo triatlon, već sport općenito. Djeca kroz igru i zabavu uče osnovne elemente plivanja, biciklizma i trčanja. Usvojena znanja koriste ne samo u sportu već i u životu.

LIVE YOUR DREAMS.

--------------------------------------------------

SWIBIR SWIM

Idealan za sve početnike koje žele naučiti plivati ili poboljšati tehniku plivanja uz stručno vodstvo i stalno nadgledanje napretka. Kroz program ćete naučiti pravilno plivati sve četiri tehnike plivanja (kraul, leđno, prsno, delfin). Za one naprednije plivače program ćemo prilagoditi kako bi dodatno unaprijedili svoje plivačke tehnike i poboljšali rezultate.

VODA JE TVOJ PRIJATELJ. NE OPIRI SE. OSJETI NJEZIN DUH I ONA ĆE TE PRIGRLITI.

 

--------------------------------------------------


SWIBIR BIKE

Ovim programom uvodimo vas u svijet biciklizma. Prvenstveno se temelji na učenju sigurne i pravilne vožnje bicikla. Velik naglasak na vožnji u grupi, stjecanje osnovnih vještina sigurnog ponašanja u prometu. Preduvjet sigurne vožnje je i tehnička ispravnost bicikla, a ovdje ćemo vas podučiti osnovama održavanja bicikla – čišćenje, zamjena zračnica/guma, podešavanje kočnica/brzina, uporaba alata itd. Trening bicikla idealan je za jačanje donjih ekstremiteta i kardiovaskularnog sustava. 

NIKADA NEĆE POSTATI LAKŠE. SAMO ĆEŠ POSTATI BRŽI

--------------------------------------------------

SWIBIR RUN

Program namijenjen svima koji žele trčati u malim grupama. Ako tražite društvo na trčanju i/ili stalni nadzor trenera koji će pratiti vaš napredak i uputiti vas u sve tajne trčanja onda nemate što čekati. Sve što vam treba su tenisice i dobra volja, za ostalo ćemo se mi pobrinuti.

SVAKI DAN UČINI MALO VIŠE OD ONOGA ŠTO MISLIŠ DA MOŽEŠ.

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White YouTube Icon

Triatlon klub SWIBIR

Adresa: Sv. Mateja 120, Zagreb
E-mail: tkswibir@tkswibir.hr

Matični broj: 1819267  |  OIB: 96866297102 

IBAN: HR4423400091111210388

SWIFT CODE: PBZGHR2X

Predsjednik kluba:

Marko Miličić

Telefon: +385 99 2222772    

Informacije o upisu novih članova, treninzima i terminima:


Vinko Vrebac 

091 7913 174 

Željka Šaban Miličić 

098 775 792 

bottom of page